Sivananda Yoga Diploma 200 hrs - Mathild
Jason Crandell's Vinyasa Yoga diploma 30
Fitnesstrainer%20A%20diploma_edited.jpg

About 

Hi! Ik ben Mathilda en geef alle lessen bij Mathilda Yoga. 

Yoga is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik voel mij er een eeuwig student van. Daarnaast ben ik dol op reizen en een echt buitenmens! Vanuit deze passies wil ik mensen helpen in harmonie met zichzelf te leven, vitaal ouder te worden en hun nieuwsgierigheid en groeiproces in yoga te stimuleren.

 

Dit door liefdevolle overdracht van mijn eigen opgedane kennis en ontwikkeling.  Ik kom uit Nederland, woonde echter bijna 15 jaar in de Filipijnen en ontdekte yoga in 2004. Ik assisteerde regelmatig in de studio waar ik zelf yoga beoefende en volgde mijn formele opleiding in de Sivananda ashram Kerala in India. Hier behaalde ik mijn 200-uur certificering (internationaal geaccrediteerd bij Yoga Alliance USA). Ik heb ruime ervaring als freelance yogadocente in de Filipijnen, 3 jaar in Rusland en nu in Nederland. 

In de loop van de jaren is mijn manier van lesgeven, beïnvloed door andere yogastijlen die ik beoefende en bestudeerde. Bijvoorbeeld de precisie en nauwkeurigheid van Iyengar yoga met leraar Olop Arpipi op Bali, Indonesië. Deelnemers omschrijven mijn stijl van lesgeven als down-to-earth en doeltreffend.


Resonerend met de creatieve volgorde van Vinyasa Flow-yoga en nog meer anatomisch begrip nastrevend na mijn schouderblessure, ging ik 300 uur in Londen in de leer bij gerenommeerd lerarentrainer Jason Crandell voor mijn 500-uurs yogaleraar certificering (internationaal geaccrediteerd bij Yoga Alliance USA).

Daarnaast heb ik diepere kennis van het menselijk lichaam verworven door af te studeren als Fitnesstrainer. Zo kan ik tijdens mijn lessen de traditie van yoga en mindfulness combineren met mijn kennis over functionele anatomie en fitness.

 

Mijn lessen worden met enthousiasme gevolgd door mensen van alle leeftijden, niveaus en culturele achtergrond. Ze zijn doordacht in opbouw en gevarieerd met als resultaat sterkere - en flexibelere spieren, een verbeterde houding en een effectievere ademhaling. Bevorder je eigen gezondheid en welzijn door je lichaam, geest en ziel te koesteren door middel van lespakketten en workshops bij Mathilda Yoga.

 

Idealiter zorgt het ontdekken van jezelf, door de aanwezigheid van yoga in jouw leven, voor een krachtige, liefdevolle basis van waaruit jij met plezier ook weer anderen kunt helpen! Zo dragen wij met elkaar bij aan een mooiere wereld en blijf je zelf lekker fit!

 

Namasté,

Mathilda