top of page

Het logo van Mathilda Yoga
- een uitnodiging om te bewegen, luisteren & ontdekken -

De elementen in mijn logo vormen de essentie van mijn lessen, daarom licht ik ze hieronder graag toe

Mathilda Yoga logo

Invulling geven aan wat jij zoekt in yoga

Spelend met de letters in Mathilda en Yoga vormen de M en Y tezamen MYoga, oftewel MY Yoga. Om twee redenen resoneerde dat sterk met mij.

 

Ten eerste omdat ik ervaar dat iedere cursist aan yogalessen deelneemt vanuit zijn of haar unieke beweegredenen.
Middels Mathilda Yoga probeer ik jullie verschillende behoeften en mogelijkheden  te faciliteren. Vandaar ook de slogan ''Nourishing YOU'', want alles wat jij zoekt is al in jou aanwezig. Ik nodig je uit om jezelf op jouw tempo te ontmoeten.

Ten tweede omdat ik aan het bovenstaande als yogadocent op mijn eigen natuurlijke manier invulling geef. Met een manier van lesgeven waarbij ik in mijn kracht sta en die daarom uniek is.

Flow & verbinden

De sierlijke, verbonden letters in Mathilda Yoga symboliseren de 'Flow'.

De 'Flow' zijnde het komen en gaan van veranderingen als constante in het leven en de manier waarop je hier mee omgaat.

Tegelijkertijd 'Flow' in de betekenis van die heerlijke staat van zijn wanneer je volledig in je yogabeoefening opgaat. Waar body, mind, soul versmelten tot wat goed voelt, waar er rust en balans is in een wereld om je heen vol prikkels..

De letters zijn gemaakt in de Filipijnen, waar ik ruim 15 jaar leefde. Daar ontdekte ik yoga en vind ik mijn inspiratie tot het verbinden van Oost en West.

Yoga at Home
boom mathilda yoga.JPG

Groen symboliseert balans & evenwicht

De kleur groen in het Mathilda Yoga logo refereert aan mijn liefde voor buiten zijn en de natuur.
 

Groen is ook de kleur van je middelste energiecentrum 'Anahata', je hartchakra. Het midden vormend van de drie chakra's erboven (afgevend) en eronder (ontvangend) en daarom verwant met o.a. balans en evenwicht in je leven. Vanuit hier ontstaat ruimte en liefde aan jezelf en voor de mensen om je heen.

bottom of page